Sunday, April 06, 2008

Kamerát kell vennem most már

Ezt a régi fényképezőgépünk terméke. A szerencsétlen hol elindult, hol nem, meg valamiért folyton leállt pár másodperc után. A minőség is pocsék. De akkoris felteszem, hö! ;)



Tivadarszelidítés :)

7 comments:

  1. Vazze! Ez nem volt szép tőled, teljessen lerombolod az embert. Most kezdtem én is 24-el snatchelni és hát egykézen meg tudom számolni mennyit bírok egyszerre :-/. Aztán nem elég, hogy én férfi vagyok de a súlykülömbségünk is van egy bulldognyi.
    Már többször is megfordult a fejembe, hogy te nem is emberből vagy :-)

    ReplyDelete
  2. Biztosíthatlak Petros, emberből, sőt NŐBŐL VAN!!! A saját szememmmel láttam. És az lehet, hogy 58 kg, de ebből min. 50 kg a lelke:))))) (Dani Anyuja)

    ReplyDelete
  3. Petros,

    nyugi, még nincs egy éve, hogy én is két kézzel lengettem a 8kilóst :) Igaz, azóta nem sokat pihentem... :D

    DaniAnyu,

    Ez de aranyos, köszönöm :))

    ReplyDelete
  4. A fórumon már gratuláltam, megteszem most itt is: Gratula!!
    Amúgy a videót nézve az jutott eszembe, hogy ha ilyen nagy súlyt használsz, lehet hogy érdemes lenne kipróbálnod a GS stílust, azzal talán még ennél is messzebbre jutnál. Most már úgyis kezdesz nemzetközi színten is kiemelkedni. (Esetleg még versenyre is mehetnél)

    ReplyDelete
  5. Köszönöm, Zoli.

    Versenyzés még nem fordult meg a fejemben, meg az RKC rendszere és abban a hardstyle-snatch közelebb is áll hozzám, de ettől függetlenül, leginkább kíváncsiságból, szívesen megtanulnám majd egyszer a GS-technikát is. A LCCJ is foglalkoztat mostanában, de májusig tuti csak elméletben :)

    ReplyDelete