Sunday, October 24, 2010

Még élek

Csak nagyon fordítom az FMS Level 2 kézikönyvét... :) Nagyon jól összerakott anyag, Brett meg tuti hozza majd a formáját (és szokás szerint jól megfincogtat majd megint a lefordíthatatlan kiszólásaival, hehe), szóval várom már a december 3-4-5-öt. Mondjuk, ha már kész lennék vele, sokkal felhőtlenebbül várnám, de szerencsére már nem olyan sok van hátra.

Tömegileg gyarapodás van, Pisti szerint látványosan, főleg az elmúlt két hétben. Majd most már organizálok valami fotót is, lassan félidőbe érünk a programmal.

Ja, és a hét vicces eseménye volt még, hogy a szerdai krav magán valakinek sikerült simán kiütnie a szememből a kontaktlencsét, úgy, hogy nekem semmi bajom se lett, csak az tűnt fel, hogy egyszer csak alig látok. Ez már biztos valami milestone :D Ha más nem, hát neki :D

7 comments:

  1. sorban:
    1. dejó! (cím)
    2. dejó! ( fms)
    3. dejó! (tömegnövelő)
    4. hújjúj !(kontakt)

    ReplyDelete
  2. Kedves Gabi !

    A tömegelés dologra borzastóan kiváncsi vagyok , és arra is ,hogy amérföldkövet miért kell milestonenak irni? :-D Vagy ez a forditgatás mellékhatása?:-)))

    ReplyDelete
  3. Nem "kell", csak én úgy akartam írni. Majd te a te blogodon nem úgy írod, aztán ennyi, felesleges ezt túlmisztifikálni :)

    ReplyDelete
  4. A tömegelősdi, jelentem, nagyon jól áll, nekem az államat kellett keresnem, amikor a kolleginával találkoztam.Eddig se nagyon, de mostmár végképp nem kérnék tőle egy pofont!:D

    Dani

    ReplyDelete
  5. Mostmár apránként jöhetne a
    (a) részletes beszámoló és
    (b) fotó és
    (c) új poszt.

    Pofont nem kérek, mert nem szeretnék telhetetlennek látszani :)

    ReplyDelete
  6. Köszi, Dani :)

    Pofont meg ne is kérjél, azt csak kiérdemelni lehet ;)

    Juci,

    meggondoltam magam, a nemzetközi helyzetnek az ő fokozódása érdekében fotó nem lesz, csak a végén... ;) Aki meg nagyon kíváncsi, az jöjjön jövő hétvégén a konferancra és/vagy a Brettes (FMS) banzájra :)

    ReplyDelete