Wednesday, May 06, 2009

Fejben dől el

Tegnap este:
swing @16kg, két áldozattal:
1min on, 30sec off
42 reps/set
10 kör
15min, 420 swing
Egy óra múlva, a csoporttal, még több
swing @16kg
40sec on, 20sec off
28 reps/set
10 kör
10min, 280 swing

Ma reggel meg:
VO2Max, 15:15 @16kg
70 kör 8-asával
35min, 560 snatch

Hoztam magammal némi fáradtságot abból a 700 swingből kifolyólag, minthogy a két edzés közt úgy 12 óra körül telt el, de inkább mentálisan volt ez ügy, mintsem fizikailag, ugyanis tartani a tempót már nem volt gond, miután sikerült rábeszélni magam, hogy a következő körre is felvegyem a golyót, hehe. Jó, hogy volt valaki, aki a 24-essel, 7-esével gyűrte velem ugyanezt...

(A nyomások, húzódzkodás, pistol, fej fölötti guggolások, windmill, török meg ilyes megy továbbra is GTG-ben. Nem igazán tartom számon, hogy mennyi jön össze egy nap, csak csinálok egy-két sorozatot, amikor épp úgy jön ki, mittudomén, óránként talán. Gyakorlok. Eddig nem nyűglődik se a könyököm, se más.)

3 comments:

  1. Szia Gabi!

    Eloljaroban annyit, hogy nagy rajongoja vagyok a blogodnak es szivbol gratulalok a teljesitmenyedhez.Most ossze szedtem magam levetkoztem gatlasaim es egy kerdessel fordulnek hozzad :D .
    Ha a max ero novelese a celom es ehhez elolokeses gyakorlatot hivok segitsegul(konkretan push press) hogy szokjam a sulyt milyen sorozatokat alkalmazzak? Esetemben az a celom hogy mp.-ben a 32est kinyomjam stabilan 3szor egyenlore csak jobbal megy ki 1 szer :(.
    Valaszodat elore is koszonom.
    Udvozlettel Tibka.

    ReplyDelete
  2. Jaj, köszönöm szépen, és elnézést, Tibka,

    alaposan el vagyok úszva itt mindennel, ráadásul holnap utazom, úgyhogy most csak annyira futja, hogy megígérjem, a jövő héten, ha megint itthon leszek, visszatérünk rá :)

    ReplyDelete
  3. Koszonom a valaszt azota nem birtam ki es Peternek is feltettem a kerdest...:D.Sebaj lesz meg kerdesem az biztos jo utat Daniaba.Vigyazz a vikingekkel.:D

    ReplyDelete