Thursday, April 30, 2009

Jobb idők, végre már

Múlt héten úgy megörültem annak, hogy végre kezdtem végleg megszabadulni azoktól a roppant ragaszkodó természetű vírusoktól és érdemben visszatérhettem az edzéshez, hogy valószínűleg túllőttem egy kicsit valami célon (tán a pistollal, passz) és sikeresen meghúztam valami izmot combtőben, de úgy, hogy napokig még kocsit vezetni is kihívás volt. Azt mondják, "if you gonna be stupid, you'd better be tough"- hát, én nyilvánvalóan nem vagyok elég kemény a saját hülyeségemhez.

A jó hír viszont az, hogy kényszerpihenő ide vagy oda, megy a húzódzkodás gumi nélkül egyszercsak, jejeje, már nagyon ideje volt.

Mindazonáltal úgy döntöttem, hogy most már óvatosabb leszek, és mindenféle erőgyakorlatot, pistolt, nyomásokat, húzódzkodást, windmillt, akármit csakis a jó öreg GTG rendszerben fogok csinálni, amíg vissza nem jövök a dán RKC-ról (ami 2 hét múlva van). Egy-két set két áldozat/csoport között. Hamar összeadódik az.

Ami meg a ballisztikát illeti, dolgozom a VO2Max-ba való visszatérésen:

Hétfő:
15:15 @16kg, 20 kör 8-asával
10min, 160 snatch
Ahhoz képest, hogy a múltkorinak ez kevesebb, mint a fele volt, váratlanul nehéznek éreztem, ehh.
Utána még 10min swing:
40sec on, 20 sec off
27-28 swing @24kg
10 kör
Asszem most volt először, hogy az 1:1-es munka-pihenő-arányt túlléptem a 24-essel. Le is alázta az alkaromat eléggé, pedig rendszeresen váltogattam a két- és egykezeseket.

Kedd:
15:15 @16kg, 30 kör 7-esével
15min, 210 snatch
Visszavettem a tempóból és növeltem a körök számát. Sokat számít ám az az egy ismétlés.

Tegnap:
15:15 @16kg, 40 kör 8-asával
20min, 320 snatch
Na ez már olyan volt, mintha beérném magam lassan. Cool.

Éééés a legjobbat a végére hagytam: John Du Cane és a Dragon Door jóvoltából (nagy köszönet érte!) képregényhős lett belőlem! Brett javaslatára felkértek ugyanis egy esettanulmány írására a CK-FMS-es "voodoo praktikáimról", ahhoz készült illusztráció. Itt lehet megnézni.

8 comments:

 1. Egyre jobb,Gabi...én már látlak a moziban,előre.... :-)

  ReplyDelete
 2. Tudtam, tudtam, éreztem...

  Vízbe vele!!!;)

  ReplyDelete
 3. Köszi, mindenki :)

  Sanyi - a hajadat is mérnem kéne most már, ha netán fordított arányosságban állna a vállmobilitással, akkor majd leszel... ;)

  ReplyDelete
 4. IgenisÉrtettem!
  Hála az égnek, eljött az az érettségi: csörgess meg, amikor ráérsz időpontot egyeztetni és visszahívlak!
  Addig meg Bánfi!

  ReplyDelete