Sunday, March 30, 2008

Pain Day

Jó volt látni, mennyien eljöttek. Legalább kétszer annyian voltunk, mint tavaly novemberben, rengeteg új arc volt, sokan még csak pár hete/hónapja kettlebelleznek. Minden elismerésem az övék, mert azért ha belegondolunk, az öt óra hosszában mindössze is egy 30perces szünet volt, és végig hősiesen kitartottak.

Természetesen a snatch-versenyről viszonylag teljesen megfeledkeztem, úgyhogy fogalmam sincs, mennyit csináltunk, így nem is tudom beleszámolni :D Csak azt a 60-at, amit az instruktorira készülők próbáján csináltam és Greg készségesen megszámolt nekem (60pont).

Mára rosszabb állapotra számítottam, mint amilyen végül lett: csak a vállamban van némi kis merevség. Mert persze férfiszabású edzés volt, a ballisztikához képest sok nyomással ;)

Így ma délután bevállaltam még egy kis laza GTG-jellegű snatch-elést. Nem túl hosszú szettek, sok pihenő - gyakorlatilag csak felvettem a golyót és csináltam egy-egy kényelmes sorozatot, amikor elmentem mellette. Összesen volt 6 sorozat 10/10, egy 15/15, egy 30/30, aztán egy 30-as csak ballal, majd egy 30-es csak jobbal, meg egy 60-as 10-es váltásokkal. 330 @12kg, 330pont. (2180-nál járok így.)
Holnap BJ, úgyhogy nem akartam lemereszteni magam, a lényeg a 'groove' polírozása volt.

2 comments:

  1. Groove polírozása?Alig tudok gépelni...:)
    Na jó, azért annyira nem vészes a helyzet, de az a laza 5-6 szakadás a kezemen azért zavar:) Bár több lenne, ha nem ápoltál volna, úgy hogy köszönöm!
    Ma én is snatchelek(bár lehet, h pihenőre rakom a mai napot és a közös vasárnappal együtt lesz meg a 4 edzés, még nemtom), holnap András, aztán újra snatch.
    Dani

    ReplyDelete
  2. Hja, hát ez az, hogy az ilyen aztán napokig gátló tényező az edzésben... nem véletlenül hallom olyan sokszor, hogy "a szétszakadt tenyér meg a fekete alkar nem a hősiesség vagy a férfiasság jele, hanem a ..." (nem folytatom, van most elég bajod anélkül is, de szerintem sejted... :D)

    Ja!
    Itt a zoknis link:
    http://www.dragondoor.com/certification_33.html
    (nem tévedés, az RKC követelményes lap - legalul van)

    És:
    Nincs sulim vasárnap, úgyhogy lehet jönni bármikor :)

    ReplyDelete