Friday, February 08, 2008

Nem akarok beteg lenni

De szerintem az van kitörőfélben.
Legalábbis nem tartom normális állapotnak, hogy egész nap pocsék a közérzetem, túlnyomás van a fejemben, láz nélkül ráz a hideg, alig látok az álmosságtól, valamint folyamatosan gyötör egyszerre éhség és hányinger (ez utóbbi kombináció a legszebb az egészben).
A rövidtávú célokat így átmenetileg a túlélésre redukáltam. Aztán meg hátha tévedek.

7 comments:

  1. Hát a tünetek tényleg megfázásra utalnak. Egyél sok C-vitamint, és a hétvégét szánd a gyógyulásra. Jobbulást kívánunk!

    ReplyDelete
  2. Végre kiderül, hogy a Vaslady is emberből van:)))))
    Komolyan:jobbulást!

    ReplyDelete
  3. Köszi, igyekszem... :) Még hókuszpókusz-teát is csináltam, rooibos-ból gyömbérrel, kardamommal, szerecsendióval, fahéjjal, szegfűszeggel meg jó sok ilyen-olyan színű borssal, attól lehet jól izzadni meg tüsszögni :D
    Remélem, rozsdásodásgátló hatása is van, mert ha nem, akkor át kell képeznetek magatokat táskafuvarozásról/cipelésről vasorrcsiszolásra ;)

    ReplyDelete
  4. Jenny,
    Nem tartunk vmikor egy közös workshop-ot?Nyugi, szeretek utazni:)

    ReplyDelete
  5. Hát vagyok-e én egy olyan-e, aki bármi jónak elrontója? :))
    Nanáhogy tartunk... addigis még gyúrok az 500-tól visszaszámolásra tigrisüvöltve :)

    Amúgy ez valami telepátia, pont ma gondolkodtam, hogy kéne csinálni majd valami olyat, hogy pl. kint a kertben a három BJ-t letolni egymás után, egyfajta mini-edzőtábor-jelleggel, vagy valami ilyesmi. És ha jönnél, akkor mondjuk én a 2 12-essel, te a 2 16-ossal. Mit te szólsz?

    ReplyDelete
  6. Ha minden jól alakul, ezen a héten vasárnap nekem OK.Gondoltam, megörökíthetnénk, jönne esetleg Petros, ha ráér, whatever.

    ReplyDelete
  7. Ebben a hónapban úgy nézek ki, hogy 16-án Pesten tartok tanfolyamot, aztán 17-én itt Debrecenben vagyok gyakorlaton 9-től 14-ig. Következő hétvége (feb 23-24) is ugyanez a menetrend. Márc. 1 teljesen szabad egyelőre, 2-án újfent gyakorlat 14-ig.

    Úgyhogy vagy az 1-jét tudom felajánlani fullban, vagy bármelyik vasárnap délutánt (2 után). Utóbbi előnye, hogy sokáig alhatsz/alhattok (lehet csatlakozni nyugodtan, akinek van kedve), én meg már előfárasztott leszek ;)

    ReplyDelete