Monday, February 11, 2008

Kontroll II.

Köszönöm mindenkinek, aki reagált, kedvesek vagytok.
De szerintem ez igazából nem nagy vaszizdasz. Ez olyan, amire bárki képes. Hiszen minden feltétele adott vagy megteremthető, nem kell hozzá semmi, csak az ember maga.

De mutatok olyat, ami már egy másik dimenzió... Ha már ismeritek, talán akkor is érdemes megnézni újra. Ha még nem, az erős idegzetet kéretik előkészíteni, ütős...


5 comments:

  1. Én miért nem látok semmit?:(((

    ReplyDelete
  2. Kicsit elgondolkodtam.Rohadtul igazságtalan az élet:nekem van karom-lábam, de ez a srác érdemelné meg.Egyszerűen elképesztő, ami ebben a srácban van!Sajnos azt kell mondjam, hogy egyikünkben sincs és talán soha nem is lesz meg.

    ReplyDelete
  3. Hogy eltörpülnek hirtelen az ember saját "csipcsup" problémái... nem?

    Én mindig előveszem ezt újra, amikor úgy érzem, kezd elhatalmasodni rajtam a lustaság, csökken a motiváció, vagy kezdek 'szétforgácsolódni', azaz csúszkál a fókusz.
    És pont ezt szoktam gondolni én is: nagy igazságtalanság, hogy nekem minden feltétel adott (van kezem-lábam), neki meg nem... és hogy még tetőzném ezt az igazságtalanságot, ha én csak úgy elpocsékolnám vagy kihasználatlanul hagynám, ami nekem természetes, neki viszont elérhetetlen, de anélkül is mégis megy és csinálja.

    ReplyDelete
  4. Na vmi ilyesmit akartam írni, de szebben fogalmazol:)

    ReplyDelete