Wednesday, September 15, 2010

Posztoltam én, csak nem itt

Hanem odaát. Kész van most már mind a négy rivjú, halleluja. :)

Az viszont kevésbé halleluja, hogy a teremben még mindig felettébb nomád állapotok között edzünk. Bár ma állítólag már tényleg kész lesz a burkolás. Állítólag. Mondjuk már vagy 10 napja mindennap megesküsznek, hogy "holnapra". Arról már nem is beszélve, hogy _állítólag_ ugyebár én is normális vagyok... :)

Az edzés megy, jövünk felfele Zolival, mint a talajvíz :) Ami jó, az viszont kevésbé, hogy gyakorlatilag 24/7 izomlázam van, bár ebbe belejátszik az is, hogy az összes, a krav magán prezentálandó "keselyűtartásért" felelős izmom (főleg nyak meg felső hát) feszt magánkívül van a felháborodástól :D Meg is nőtt a megértésem a bunyósok kettlebelles (egyenes) tartással való nehézségei iránt, hehe.
A Rif-féle programból meg most kezdtük a 3. hetet. Hátizé, az első héten a dupla-high-pullos nap után 3 napra teljesen használhatatlanná vált az alkarom, khhh... De aztán edzésről edzésre lehetett látni a fejlődést, már súlyban is tudtunk feljebb váltani. Esélyes, hogy még lehúzzuk így ezt a hetet, és aztán fejest ugrunk a Muscle-ba, lesz, ami lesz.

8 comments:

  1. Ráijesszek a munkásokra?

    ReplyDelete
  2. Aha :) De ha nem sikerül, nekem már az is elég, ha megtalálod őket... :D

    ReplyDelete
  3. Á, futkározni nem szeretek... Meg lehet, sose jönnének vissza :)

    ReplyDelete
  4. Jó lenne, ha InBody géppel tudnátok testösszetételt mérni a Muscle elején és a végén. Talán a kórháznak vagy az egyik szállodának van ilyen gépe Debrecenben.

    ReplyDelete
  5. Ricsi,
    mit kell mérni azon,aki tetőtőtaaapig acélból van? :-;

    ReplyDelete
  6. Lököttek :D

    Ami meg a méricskélést illeti, hát nem tudom, majd megkérdezem Zolit, én a magam részéről nem igazán tudom ezt az egészet ennyire vérkomolyan venni... :D
    Tükör+gatya, szerintem az még mindig megbízhatóbb, mint a képletekből meg statisztikákból számoló csodakütyük, és még kórházba se kell hozzá menni :)

    ReplyDelete