Monday, August 16, 2010

Ez most tényleg csak pár szó lesz

Merthogy halmozottan vagyok immáron fáradt, de megkönnyebbült is, meg boldog, (meg RKC II is,) meg minden :) A gyerekeim gyanakodva figyeltek tegnap, hogy mennyire 'le vagyok lassulva, el vagyok halkulva, révetegen mosolygok csak, és mintha valami felhőben lennék' :D

Az RKC II valami hihetetlen. Már annak idején az RKC I-ről is zsongó fejjel jöttem haza, és azóta mindegyikről, amelyiken asszisztáltam vagy oktattam, a CK-FMS-ről nem is beszélve, szóval fel voltam készülve rá, hogy kegyetlen info-túlterhelés lesz, de arra még így sem számítottam, hogy a Level 2 anyagon túlmenően az egész Level 1 anyag is egy csomó finomítást nyer és teljesen új megvilágításba kerül... Szinte már félelmetes volt, ahogy egyszer csak az egész RKC rendszert és mind a (most már) 12 alapgyakorlatot megláttam minden egyes gyakorlatban. Mondtam is Pavelnek, hogy kicsit olyan ez, mint egy egészen szürreális orosz Matrjoska-baba-sorozat, ahol egyszerre mindegyik babába belefér és benne is van az összes többi... Egyből vágta, hogy miről hablatyolok és elismerően röhögött (ha más nem, hát ez mindenképpen bizonyítja a zsenialitását, mert én nem hogy az ő helyében nem értettem volna, de valójában még a sajátomban se nagyon értettem :D).

Amennyire paráztam a dologtól előtte, annyira simán ment végülis minden: a térdem bírta, csak a pistol-blokk legvégén kezdett el kicsit nyűgösködni (a balos pistol nagyjából zéró szinten volt, amikor odamentem, de naná hogy nem bírtam ki, hogy ne próbálgassam az új technikákat azon is, és nem is sikertelenül, mert vasárnap délutánra azon is kísértettem már a párhuzamos környékét) a könyököm is bírta, a bal SI-m vasárnap dél fele belenyekkent ugyan valami nehéz windmillbe, de kitartott becsülettel, úgyhogy szépen és sikeresen lement a technikai vizsga is, és csak a hazafelé úton kezdett beállni, de ez meg nem dráma, holnap-holnaputánra jó lesz megint. ("Lifelong RKC partnerem" Amnon térde pl. ennél sokkal rosszabbul viselte a megpróbáltatásokat, de azért meglett neki is minden).

Na majd folytköv, képekkel, ha már fent lesznek, addig is Pétertől lopok egyet kölcsön: Team Lakatos on Facebook :)


10 comments:

  1. Sanyi gyerek és Betti asszonkaAugust 16, 2010 at 3:58 PM

    Éjjen soká a helyi mindenféle három betűs + római számos GAB!
    (Ja, ez már négy betűs, de az I-t a ponttal együtt most odaraktad a hétvégén!)

    Gratulál Sanyi&Betti!

    ReplyDelete
  2. Gratulálok sok szeretettel, de meglepve azért nem vagyok ;)
    Azért tessék pihenni is egy kicsit!!!

    ReplyDelete
  3. Gratulálok nagyon-nagyon! :-)

    ReplyDelete
  4. Kedves Gabi!

    Basszus elfelejtettem gratulálni igyhá' utólag megteszem :

    Gratulálok !!!

    A fotóid jók lettek ne izgulj ,főleg az Amonos ( ha jól irom a nevét ) nyújtósak :D

    ReplyDelete
  5. Én meg kösziii a mindennemű segítséget!!Gratula!!!

    ReplyDelete
  6. Így tovább, Elvtársnő!:)
    Dani

    ReplyDelete
  7. Köszi szépen, mindenki! :))

    ReplyDelete
  8. Én csak most értem ide sajnos, de ha kicsit késve is, azért nagyon sok szeretettel gratulálok!

    Tuti volt, hogy ezt te pattitod, hacsak valami hülye sérülés be nem kavar. De ilyen nem volt hálistennek, úgyhogy hipphipphurrá .)

    ReplyDelete