Tuesday, June 01, 2010

Nyiff-nyaff

Nyűgösség van minden vonalon. Ettől a tetves állandósult esőtől még az életkedvem is elmegy. Fáradt vagyok, húzom magam, edzeni sincs kedvem. Mondjuk, bár nem szép ezt bevallani még magamnak se, amúgy is kegyetlenül unom már az egész RKC II-re való készülést... Végülis, ha belegondolok, már vagy másfél éve ezt csinálom (minthogy a tavaly júniusi mezőnyből sikerült frankón kiejteni magam). Asszem perpill egy pozitívumát látom a konkrét eseménynek: hogy azzal akkor végre le lesz tudva.
Na meg úgy gondoltam, berendelek pár RKC-s bellt, ha már van, merthogy úgyis olyanokkal kell majd nyomulni. És nem bírom megszokni. Pedig alapból jobban szeretem, ahogy viselkedik, könnyebben fordul meg ilyes, de ha mennyiségről van szó, akkor kifog rajtam. Még ha csak annyi lenne, hogy érdes és nyúzza a bőrt... De csúszik is, mint a nyavalya, és olyan vékony a füle (a régi vörös classic-hoz képest), hogy majd' letépi az ujjam. (El sem merem képzelni, milyen lehet akkor az a bizonyos új, "női" 16-os, ami körül akkora hozsannázás van mostanában.) Nekifutottam a VO2Max-nak vele párszor, hát siralmas módon 15 perc után úgy beállt az alkarom, hogy abba kellett hagyni, mert félő volt, hogy elszáll a fenébe. El sem tudom képzelni, mikor lesz belőle 40 perc, és akkor ugye még csak ott lennék, ahol tavaly tavasszal már voltam. A classic-ra visszatérést meg nem merem kipróbálni, mert akkor tuti megint leragadok annál, mert ugye ki a fene frusztrálja magát szándékosan, hehe.
Nnnnamindegy. Mikor lesz már Karácsony?? :D

7 comments:

  1. Leukoplastozd be az ujjaidat :-))

    Kézcsókom :D

    ReplyDelete
  2. Na jól van, jól van, csinálunk neked Karácsonyt!

    ReplyDelete
  3. Az a fránya biznisz ugyebár.. miért kellett változtatni valamin, ami jó... Vagy ha változtat, miért erőszakolja rá az rkc-re? Ja, mert biznisz.
    Kitartás elvtársnő! :)

    ReplyDelete
  4. Kitartás, már csak fél év és karácsony van...:)

    Bajzáth

    ReplyDelete
  5. Gabi,
    A DD belleket én sem szejessem :-(
    DE: BÁRMIKOR RENDEZÜNK NEKED Karácsonyt, bár szerintem mire a kommentemet olvasod,süt a nap és teljes gőzzel, betapaszolt kézzel edződsz. :-)

    csak szójjá Karácsony miatt, mikor kéred? :-)

    ReplyDelete
  6. A nyár úgyis elmarad az idén, úgyhogy már sittysutty karácsony lesz, meg teccik látni.

    A drága elvtársnő már inkább instruktor szeret lenni a képzéseken, nem áldozat, ugye? :)


    De utálom, amikor csúszik a füle az akármelyik kettlebellnek. Teljesen tönkrevágja az egészet, hogy a csúszkálással küzd az ember, ahelyett, hogy a lényegre koncentrálhatna.

    ReplyDelete
  7. Hijj, mennyi minden... Na akkor sorban :D

    1. A DD belleket nagyon is szeretem, mert sokkal jobbak alapvetően, nem véletlen, hogy ezekhez adta Pavel a nevét, csak átszokni nehéz, miután előtte - jobb híján, amíg ezeket nem lehetett behozni - az eléggé másképp viselkedő (mondjuk ki: vacakabb)360-as bellekkel voltunk kénytelenek beérni.

    2. A beragasztás rövid távon kézenfekvő, persze, de hosszú távon meg pont a lényeg veszne el, mert hát megszokni akarom, nem megkerülni.

    3. A képzéseken az áldozat magával foglalkozik, az instruktor meg az (összes) áldozattal. Ennélfogva szerintem áldozatnak jobb lenni - na de ezt úgysem hiszi el nekem senki, ahogyan én is nehezen tudtam elképzelni, amikor tavaly Doc Chengtől, Jeff O'Connortól meg KJ-től hallottam ugyanezt...
    Inkább csak arról van szó, mint bármelyik vizsgánál is, hogy akármilyen jó az anyag, ha túl hosszú felkészülési időt adsz magadnak, előbb-utóbb herótod lesz csupán csak attól, hogy még mindig azzal kell foglalkozni.

    4. Karácsony-ügyben tényleg revideáltam az álláspontomat, lévén hogy valóban százágra süt a nap, ami nem keveset nyom a latban kedélyállapotilag, szóval egyelőre jó helyen van az a Karácsony ott, ahol van, de a spontán rendezési ajánlatokat köszönöm szépen, és eltettem őket talonba, mert magamat ismerve simán lehet még szükség rá... :)

    ReplyDelete