Saturday, April 10, 2010

Pörgettünk hevenyen

Miután egész héten száz ágra sütött a nap, csütörtökön elkezdett huhogni az üvegben a béka, hogy hétvégén esni fog... És reggel valóban a tetőn kopogó eső volt az első, amit észleltem. Már készültem is beletörődni, hogy ebből hajigálás már nemigen lesz, legfeljebb zabálunk egy nagyot és kész, de végül mégiscsak kegyes volt hozzánk az időjárás, nemcsak hogy elállt, de a nagyja viszonylag fel is száradt, és nem volt különösebben hideg sem.

Ennélfogva csak nem keltünk fel hiába ma sem, pörgettünk jó másfél órát, megtanultunk vagy 10-15 swingre épülő alaptechnikát és variációt, és ezekből már egész változatos kombinációk is születtek. A kezdeti aggályok hamar elszálltak, és hamarosan mindenkinek sikerült legalább kétszer annyi trükköt összehozni, mint amennyit eredetileg kinézett volna magából... :) Az elvetemültebbje a végén még a duplasúlyos pörgetésektől sem riadt vissza :)

És persze ettünk is. Én legalábbis. A többiek inkább csak csipegettek... :D


2 comments:

  1. ez jó!

    és nagyon figyeltem, de nem láttam a szemeden a foltot.akkor most folt is gone? :-)

    ReplyDelete
  2. Folt még nem gone, ellenben átlényegült vékony és halvány, az írisz széléhez simuló csíkká, ami már messze nem feltűnő, pedig különben akár még divatos is lehetne... :D

    ReplyDelete