Tuesday, November 03, 2009

FMS, Z meg ilyes

Oktober vegen ismet FMS/hetvege volt Brettel, ami szokas szerint elsopro elmeny volt :) Az meg plane elsoport, hogy mert nekem ket aszimmetrikus 1-est (jobb atlepes, bal kitores) meg az egesz tetejebe meg a fekvotamasz is 1 lett. Az elso ketto meg nem is hokkentett meg annyira, a harmadik annal inkabb (mindig is stabil 3 volt). Brett teljesen logikus magyarazatot adott ra (a serules es fajdalom felboritja vagy akar blokkolja a stabilitas-mintakat, vedekezo mechanizmuskent ugymond onmagam ellen), na de akkor is... Ehh. Jo, tudom, mi a teendo, majd kikuruzslom, nem gond, csak azert akkor sem hittem volna, hogy meg fel ev utan is ilyen a hatas.

Most viszont mar azt is tudom, miert van igy, sot, mar azt sem ertem, min voltam meglepodve, hehe... Ez a Z-Health elkepeszto, bar meg csak a masodik nap vegen jarunk, es meg alig lattunk bele egy kicsit, de a CK-FMS-hez hasonloan szinte azonnali paradigma-valtassal jar, a biomechanikai megkozelitest felvaltja a neurologiai, es ettol az egesz olyan felelmetesen nagyszabasu es ugyanakkor annyira logikus es tulajdonkeppen halal egyszeru, hogy az ember beleszedul.

Folyt. kov... Es feljetek, a seprunyeles voodoo melle ma mar a kezrateteles rontas ill. (ha akarom, hihi) rontas-levetel is bekerult a repertoarba... :D

4 comments:

  1. Na csakhogy hallok felőled, már azt hittem megszöktél :)
    Minket is vuduzhatnál megint, beálltam a vállfájósok táborába...

    ReplyDelete
  2. Ma már volt diagnosztizálás meg kuruzslás-gyakorlat is, hö! Melynek keretében sikerült elmulasztanom egy többhónapos rombuszizom környéki fájdalmat - 10 percen belül.

    Hiszel már?!? :)))

    ReplyDelete
  3. Vakon?! Azt hagyjuk meg az I(eye)-Phase utánra :)))

    ReplyDelete