Tuesday, December 23, 2008

Lomhaság

A tünetek elmúltak, de az energiaszint padló-közeli. Nemcsak amiatt a tetves vírus miatt. Az elmúlt pár hét húzós volt, nem csak vasárnaptól péntekig voltam tele, mint általában, de 5-ből 4 szombat sem volt szabad.

Nem volt kedvem blogolni vagy egyéb módon nyilvántartani az edzéseimet az elmúlt két hétben. Az arra csábított volna, hogy odategyem magam azért valamelyest, lol. Egy kis ezt-azt maszatolgattam persze, leginkább "változatos napok"-stílusban, azaz "azt csináltam, amihez kedvem volt és nem erőlködtem". Volt pl. 5 3-as C&P létra @16kg, vagy 5*5/5 (szabályos, CK-FMS-féle) SLDL @16kg, 10 sorozat 10/10 snatch és 10/10 LCCJ @16kg felváltva, néhány perc folyamatos Shoulder Flow @16kg, némi bear crawl - renegade row - fekvőtámasz combo @2*16kg vagy pár sorozat nagysúlyos swing (egykezes @24 and 32kg, kétkezes @40 and 48kg), ezekre úgy emlékszem.

Az ünnepeket az osztrák Alpokban töltöm majd, és ez lesz az én "purposeful layoff"-om, ahogy Marty nevezi. A warrior diet-et is szüneteltetem mostanában. Úgy érzem, többet kell ennem és több szénhidrátot. Szedegetek is fel kilókat, de ez így okay. A kajálás ciklizálása az edzéssel (vagy épp inkább annak hiányával) összhangban. Hiszek Marty-nak. Komoly munka vár rám jövőre, úgyhogy jó, ha rákészülök (és pihenek, meg kicsit dekondícionálódok)...

Hmm, izgalmas lesz :) Nagy célok... Jó lesz belecsapni a lecsóba, ha hazajövök :)

Off úgy jan. 5-ig - mindenkinek kellemest Karácsonyilag, boldogast Újévileg, meg ilyes! :)

3 comments:

 1. Hali!

  Ha januárra már végleg kigyógyulsz a "Warrior Diet" nevű betegségből :)
  akkor azt a @48-at egyszer elhozhatnád egy óránkra, persze csak egy közös fotó erejéig.
  Most mondja Betti, hogy szeretne vele néhány MP-t is végezni! Én meg majd görgetem egy kicsit oda-vissza a teremben...

  ReplyDelete
 2. Höhöhö :)
  Pihenj sokat és januárra szívd fel magad elvtársnő! :-)

  ReplyDelete
 3. Sanyi,

  a WD-ből szerintem már sose fogok végleg 'kigyógyulni', na de tudod, én elmebeteg vagyok, rám kell hagyni, nem kell vele(m) foglalkozni... :)

  A 48-ast bevihetem éppen, de olyat is lehet, hogy kijöttök hozzám, amikor ilyen szép idő van, mint pl. most - akkor lenne 40-es, 48-as meg dupla 32-es lehetőség is, természetesen elsősorban Bettinek :)

  Betti,

  parancsértettem, muszáj lesz, különben összeesek, ha váratlanul vissza találod passzolni a Földet... ;)

  ReplyDelete