Saturday, August 16, 2008

Beszéljenek magukért a képek :)

Nem lehet azt szavakba önteni, mekkora élmény volt újra találkozni Pavellel, Johnnal, Doc-kal és KJ-vel, végre személyesen is találkozni Masterekkel, Seniorokkal, Team Leaderekkel, a blogoszférabeli barátaimmal, az "RKC-s hőseimmel", akikről eddig csak olvastam, meg olyanokkal, akiknek addig a létezéséről sem tudtam, mégis pillanatok alatt barátok lettünk - mintha egyszercsak a kedvenc filmembe csöppentem volna :) Királyságos barbecue a Friday házaspárnál, vidám nyüzsgés a The Liffey nevű ír pubban, egy tökéletes szobatárs, edzés és üzlet kitárgyalása reggelinél, tervek, ötletelés vacsoránál, pár szó a benyomásokról a szünetekben, a legkülönbözőbb emberekkel, akiket azonban összeköt a fokozódó lelkesedés konkrétan a kurzuson tanultak iránt ill. általában a közös szenvedély az iránt, amit mindannyian képviselünk, ami az RKC.

4 comments:

  1. Szia Gabi!
    Szívből gratulálok, büszkék vagyunk Rád!! Remélem, a februári FMS képzésen Te is asszisztálsz Brett-nek, illetve, hogy írsz majd a konkrét eredményekről, amiket az edzéseken tapasztalsz! További sok sikert, az Erő Veled van! :-)

    ReplyDelete
  2. Szintén gratulálok és közben megesz az irigység :-). Annak viszont örülök, hogy eddig nyomonkövethettem a felkészülésed. Nagy motivációt jelentenek az eredményeid. Csak így tovább!

    ReplyDelete
  3. Most mit mondjak?Elmondtak mindent az előttem szólók...Dani

    ReplyDelete
  4. Köszi mindenki :)

    Valószínű, hogy asszisztálok majd, legalábbis Brett kérte ezt, aztán nem tudom, ki dönt benne.
    A tapasztalat elszerényítő volt, és az edzések is kesztyűs kézzel mennek most majd, de ld. az új posztot. Igyekszem rendszeresebben írni most már, a nyár elég zizis volt.

    ReplyDelete