Monday, April 28, 2008

Új videók

Egy kis ez, egy kis az - néhány rövid demo klip a csütörtöki edzésből, a barátnőm múlt heti látogatásának köszönhetően. Itt megnézheted, ha akarod.

11 comments:

  1. Szóhoz sem jutok. Iszonyat erős vagy. Jók a videók, gratulálok. Hamarosan nekem is fent lesznek a blogomon ;-)

    ReplyDelete
  2. Szia Gabi!
    Ezt már nem lehet szó nélkül hagyni!
    Gratula a videókon nyújtott teljesítményekhez, irtó sok munka van mögötte. Az instruktori biztosan sikerül, :) minden erőd, elszántságod megvan. De addig már nagyon vigyázz magadra!!!!
    Sok sikert!!!!!
    SzilviJb

    ReplyDelete
  3. Köszi, Petros,
    csak azt sajnálom, hogy hamarabb nem jutott eszembe... még sosem láttam magam "munka közben", és hát ért néhány meglepetés :D

    Szilvi,
    köszi, mostanában könnyű vigyázni magamra, lusta vagyok mint a fene... :D Még szerencse, hogy most már úgyis csak némi fenntartás aktuális, egetverő nagy dolgokat már nem is lenne célszerű véghez vinni ebben a maradék pár napban.

    ReplyDelete
  4. Gabi,

    épp kezdem szárítgatni a könnyeimet, ugyanis most bőgöm el magam másodjára :DDDDD Gratula, ez nagyon komoly teljesítmény!!!

    Üdv:
    f_zsolt

    ReplyDelete
  5. Köszi, Zsolt,

    a tócsákkal meg csak óvatosan... ;)

    ReplyDelete
  6. Hahó!

    :D á no para tegnaptól a swing már csak 24 kg -vel megy és teszteltem 16 kg -vel a snatch -et is, ami így elsőre azt mondanám, hogy számomra is meglepően jól megy (eddig a 16 -ot kicsit soknak tartottam és nem is nagyon csináltam, kissebb súlyom meg nem volt :D).
    .....ha majd írom az emlékirataimat akkor biztos, hogy megemlítem benne ezt a pillanatot.... :)

    Üdv:
    Zsolt

    ui.: Egy kérdés még. A Pain Day -en volt nektek valamilyen kesztyűtök ami védte az ujjak tövét. Jó az? Érdemes használni? Hol lehet olyat beszerezni?

    ReplyDelete
  7. Zsolt,

    az nem kesztyű, kérlek, hanem a legújabb, hihetetlenül költségigényes és roppant körülményesen beszerezhető high-tech csoda: levágott zokniszár :)))

    Bevallom, sokáig hülyeségnek tartottam. De amikor olyan emberek dörrennek rám, mint Mark Reifkind SRKC meg Dr. Mark Cheng RKC TL, hogy tessék megszokni és használni, akkor már ugye pofa súlyba, mert gyanítható, hogy én vagyok a hülye :D
    És tényleg kénytelen voltam revideálni a nézeteimet... K***ra bejön, banyek, azóta meg sem látszik a kezemen, hogy vasak fordulnak meg benne. Persze ehhez minden nap le is kell csuszatolni, különben nem működik.

    A Dragondoor-on is ajánlják:
    http://www.dragondoor.com/certification_33.html
    A lap legalján van, fotókkal meg minden.

    ReplyDelete
  8. Elvtársnő, megállt az élet? Ennyire csak nem vagy lusta, hogy egyáltalán nem csinálsz semmit. Tessék kommentálni az eseményeket, kíváncsian várom, hogy érzed magad testileg, lelkileg a véghajrában.

    ReplyDelete
  9. Petros,

    kerékpáredzéseket tartok. 10km-re van a klinika, ahová látogatni járok naponta.
    Egyébként köszi, testileg jól vagyok, lelkileg nem. A véghajrából keveset érzékelek.

    ReplyDelete
  10. Gabi,
    Ha tudok segíteni írj!!!
    Dani

    ReplyDelete
  11. Köszi, Dani,
    majdcsak kialakulnak már a dolgok... remélem :)

    ReplyDelete