Sunday, April 25, 2010

Tavasz, meleg, napsütés, és mégis

Mindenki ilyen nyomi mostanság, vagy csak én? Folyton csak aludnék-aludnék-aludnék. Pénteken meg úgy fáztam bent már reggeltől, hogy már azt hittem, beteg leszek. A Zistennek se akart délután 2 lenni, hogy hazaugorhassak a téli kötött pulcsimért. A továbbiakban aztán rettentőmód képviseltem a kettlebell esetlegesen szibériai eredetét (de nézhettek persze csak simán hülyének is :D)
A munkával amúgy nincs gond, olyankor azért összekapom magam, de egyébként... Az erőgyakorlatok még mennek is úgy-ahogy, de a ballisztikára pl. gondolni sem szeretek. Pedig olyan frankón mindig betervezem az összes "lyukas órámat", de pl. ha VO2Max van soron, képes vagyok reggel 9-től du. 5-ig halogatni. (Azaz amíg már nem lehet tovább, este, meló után ugyanis ezerszázalékosan hóttziher, hogy én már nem csinálok semmi érdemlegeset - haza, kaja, ágy, kis okosodás és aztán szunya, ennyi :D)
Azon gondolkozom, hogy reggel korán kéne ezeken túlesni, talán napközben is jobban hasonlítanék az élőkhöz. Gondolatnak tulajdonképpen egész jó. Csak megcsinálni ne kéne. Valami olyan ideológiát kéne gyártanom hozzá, amiben hinni is tudok :)

10 comments:

  1. Most olvasom éppen azután,hogy a kitűzött 1000 swing helyett megcsináltam 500-at. Ezek szerint ez a Hold vagy mi.
    hm.
    asszem be kell írnom a Buddhista imamalomba,hogy "javuljon meg" a helyzet.
    Beírlak Téged is ! :-)

    ReplyDelete
  2. Ez csak valami tavaszi izé lehet ,mert a 40kg-s helyett csak 32vel swingelek és az is kifáraszt :-D

    ReplyDelete
  3. Betti a tunya TányaApril 26, 2010 at 9:10 PM

    Én meg ránézni sem bírok még a 8 kg-ra sem.. tehát van valami a levegőben.. vagyhol..
    Kéretik engem is felvenni az imamalomba :)

    Gabi! Nálatok a szex "kis okoskodás" néven fut? :-D
    Vagy azt most ne is emlegessem? :-D

    ReplyDelete
  4. Betti a béna BélaApril 26, 2010 at 9:12 PM

    jujj már olvasni sem tudok: kis okosodás.. ugyebár

    ReplyDelete
  5. Ez a cecelégy akkor nem csak engem csípett meg.
    Mondtam is a zuramnak a minap, hogy ammán nem igaz, hogy ahogy örexünk, úgy csökken az alvásigény, mert én csak durmolnék folyton, mint valami téli medve. És alszom is, mélyen és sokat.

    Viszont ez rossz hír abból a szempontból, hogy pont reggel szokok edzeni, mert este már nem megy. Node mostmár a reggeli edzésmiatt-félórával-hamarabb-felkelés is olyan rohadt nyögvenyelős lett - soxor el is marad.

    Már kezdtem aggódni, hogy velem van valami alapvető baj, de itt akkor látom, hogy egy globális jelenséggel állunk szemben :)

    Jó reggelt, elvtársnők :)

    ReplyDelete
  6. Na én úgy látom itt a hozzászólásokból, hogy ez valami női baj lehet :-)

    ReplyDelete
  7. Izé... ráadásul nagyon is köze van a 40-es számhoz, vagy az ahhoz lévő közelséghez.. nálunk ilyen a kapuzárási pánik?! Akkor inkább lennék hapsi... ;-D

    ReplyDelete
  8. Ha női baj, akkor a férjem hogyan kapta el? :) Mert ő is álomkórral küzd.

    A pánikot mint olyant nem valószínűsítem, mert aki pánikol, az szerintem nem alszik el úton-útfélen, márpedig én meg de.
    A kapuzárásról pedig egy darabig még szó se essék :)

    ReplyDelete
  9. Sanyi gyerek, aki mindig készen állApril 28, 2010 at 4:18 PM

    ... :)

    ReplyDelete
  10. Hijjazannya, meccsoda teória-hegyek :)

    Fejlemény: müx a malom, a női bajokra a (z állítólag) férfias súlyok a megoldás, vagy csak nyitva felejtették a kaput, nemtom, de a héten határozottan javulni látszik a tendencia.
    Ami igen időszerű, mert teljesen csak nem bízom én abban, hogy Pavel értékelné, ha a Kenneth-féle "és ezt addig csináljuk, amíg meg nem unom"-jellegű RKC-s instrukciót jövő héten roppant kreatív helyzetmentő jelleggel arra módosítanám, hogy "és ezt addig csináljátok, amíg hortyogás hallatszik ebből a sarokból", még ha az olaszoknál elvileg szent is a szieszta" :)

    ReplyDelete